από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι
- 1 κιλό κολοκυθάκια
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 αυγό
- λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό.
Ρίχνουμε τα κομμάτια του μοσχαριού και τα σωτάρουμε και αυτά.
Προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει.
Περνάμε από το τηγάνι τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε σε μια άκρη.
Όταν το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο ρίχνουμε τα κολοκυθάκια να πάρουν μια βράση.
Χτυπάμε το αυγό με το λεμόνι και λίγο από το ζουμί του φαγητού και το προσθέτουμε στο φαγητό.
Ανακινούμε την κατσαρόλα και το φαγητό μας έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου