από τον Ιωάννη Τριφύλλη
1.
Υλικά
- λάδι
- ξύσμα λεμονιου
- πάπρικα καπνιστή
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
2
Υλικά
- μουστάρδα
- αλάτι
- κόλιανδρο
- λιωμένο σκόρδο
- πιπέρι
- 1 κουταλάκι μέλι
3
Υλικά
- λάδι
- σόγια
- ξύδι μπαλσάμικο
- σκόρδο πολτοποιημένο
- θυμάρι
- μέλι
- πάπρικα
- πιπέρι
4
Υλικά
- ρίγανη
- πιπέρι
- κύμινο
- πάπρικα
- κάρυ
- λάδι τόση ποσότητα ανάλογα με την ποσότητα που θα μαρινάρουμε
- μουστάρδα 2 κουταλάκια
- αλάτι
- δυόσμο
- χυμό λεμονιού
5
Υλικά
- γιαούρτι στραγγιστό 2%
- κάρυ
- σκόρδο ψιλοκομμένο η σε σκόνη
6
Υλικά
- γιαούρτι 2%
- μαϊντανός ψιλοκομμένος η εστραγκόν
- σκόρδο ψιλοκομμένο η σε σκόνη
- 3 κουταλιές μουστάρδα
7
Υλικά
- γιαούρτι στραγγιστό 2%
- πάπρικα καυτερή
- κύμινο
- σκόρδο ψιλοκομμένο η σε σκόνη
8
Υλικά
- ντομάτα τριμμένη
- 1/2 κουταλάκι κάρυ
- 1/2 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- λάδι
9
Υλικά
- λάδι
- λεμόνια
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- πιπέρι
- δεντρολίβανο
- σάλτσα σόγια
10
Υλικά
- 1 κουταλιά σούπας μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
- 2 κουταλιές σούπας κέτσαπ
- μισό φλιτζάνι λάδι
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου