από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια πλευρώτους ένα πακέτο
- 2 αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
-μοσχοκάρυδο
- κορν φλέικς τριμμένα στο μούλτι
- τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια.
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο νερό.
Αλευρώνουμε τα μανιτάρια και μετά τα βουτάμε στο αυγό.
Έχουμε ανακατέψει την φρυγανιά μαζί με το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο.
Μετά το αυγό τα πανάρουμε τα μανιτάρια στην φρυγανιά και τα απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.
Επίσης μπορούμε και να τα τηγανίσουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου