από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 6 φύλλα κρούστας κομμένα στην μέση
- φέτα θρυμματισμένη
- γκούντα τριμμένη
- ροκφόρ θρυμματισμένο
- ρεγκάτο τριμμένο
- 3 αυγά
- 1 μικρό κουτί γάλα εβαπορέ
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε όλα τα τυριά.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε στα τυριά.
Προσθέτουμε το πιπέρι.
Κόβουμε το φύλλο στην μέση.
Απλώνουμε μείγμα τυριών κατά μήκος του φύλλου και το γυρίζουμε σε ρολό.
Τα ακουμπάμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα και τα ραντίζουμε με λάδι.
Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ψηθούν και να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου