από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φιλέτο ρέγγας κομμένο σε μικρούς κύβους
- μια πατάτα μεγάλη κομμένη σε μικρά κυβάκια
- αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
- κάπαρη κατά βούληση
- αλάτι ελάχιστο
- πιπέρι καγιέν
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- γιαούρτι μισό κεσεδάκι
- 1 κουταλάκι κοφτό ζάχαρη
- 4 κουταλιές μαγιονέζα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το φιλέτο ρέγγας,το κρεμμύδι το αγγουράκι τουρσί τον μαϊντανό.
Βράζουμε τους κύβους της πατάτας και τους στραγγίζουμε.
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε τα υλικά μας προσθέτοντας και αλάτι.
Χτυπάμε το γιαούρτι με την μαγιονέζα την ζάχαρη και το πιπέρι καγιέν και περιχύνουμε τα υλικά μας.
Ανακατεύουμε και η σαλάτα μας έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου