από την Στέλλα Γίδαρη
Για τη ζύμη
-½ φλιτζάνι βούτυρο μαλακό
-½ φλιτζάνι γάλα
-2 κ. γ. μπέικιν
-1 ½ φλιτζάνι αλεύρι
-Λίγο αλάτι
Για τη γέμιση
-φουντίτσες μπρόκολου
-μανιτάρια σε λεπτές φέτες
-2 αυγά
-τριμμένο κασέρι ( ότι έχετε)
-ψιλοκομμένο αλλαντικό ( ότι έχετε)
-λίγο αλάτι
Για τη μπεσαμέλ
-1 κ.σ. βούτυρο
-2 κ.σ. αλεύρι
-1 ½ φλιτζάνι γάλα
-1 αυγό
-½ φλιτζάνι τριμμένο κασέρι
-αλάτι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη ζύμη μας και τη στρώνουμε στην ταρτιέρα ή σε ταψάκι, να καλύπτει 2 πόντους και τα πλαϊνά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου