από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- τορτίγες
- λουκάνικα Φρανκφούρτης
- 1 ντομάτα κομμένη σε μικρά φετάκια
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- γραβιέρα τριμμένη
- 2 μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ρίγανη
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.
Βράζουμε τα λουκάνικα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά προσθέτοντας ελάχιστο νερό.
Τα αφήνουμε να σωθούν τα υγρά που θα βγάλουν τα πιπερώνουμε και προσθετουμε λάδι και ρίγανη και ελαφρώς τα σωτάρουμε.
Βρέχουμε την κάθε τορτίγια βάζουμε τριμμένο τυρί μια κουταλιά από τα λαχανικά και από πάνω το βραστό λουκάνικο.
Ρίχνουμε λίγο μουστάρδα στο λουκάνικο και προσθέτουμε τυρί.
Απλώνουμε σε ταψάκι λαδόκολλα και ακουμπούμε την κάθε τορτίγια διπλωμένη σαν σουβλάκι την μια δίπλα στην άλλη.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου