από Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 σακουλάκι με αφυδατωμένες λιαστές ντομάτες.
- πιπέρια διάφορα(μαύρο πράσινο κόκκινο και λευκό)
- 2 φύλλα δάφνη
- ρίγανη
- θυμάρι
- 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- λίγο καρίνο
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρόλι βάζουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει.
Ρίχνουμε τις αφυδατωμένες λιαστές ντομάτες μέσα και τις αφήνουμε για μισή ώρα.
Τις στραγγίζουμε από το νερό και τις τοποθετούμε σε αποστειρωμένο βάζο.
Προσθέτουμε όσο βάζουμε τις ντομάτες τα μπαχαρικά μας και γεμίζουμε με ελαιόλαδο.
Κλείνουμε το βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου