από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αραβικές πίτες
- ζαμπόν
- τυρί τριμμένο
- ντομάτα σε λεπτές φέτες
- πιπεριά
- κέτσαπ
- ρίγανη
- λάδι
Εκτέλεση
Βάζουμε κέτσαπ πάνω στις αραβικές πίτες και την απλώνουμε στην επιφάνεια τους.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Ρίχνουμε τυράκι και απλώνουμε το ζαμπόν.
Πασπαλίζουμε πάλι με τυρί και από πάνω βάζουμε φέτες ντομάτας και πιπεριές.
Την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Όταν ψηθούν τις ραντίζουμε με λίγο λάδι αν γινεται αρωματισμένο με σκόρδο
Μπορούμε να βάλουμε ότι υλικά θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου