από Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 400 γραμμάρια ταχίνι
- 200 γραμμάρια καρύδα
- 2 κουταλιές κακάο
- 2 κουταλιές στέβια
- 3-4 κουταλιές λικέρ της αρεσκείας μας.
Εκτέλεση
Με το μιξεράκι χτυπάμε τα ταχίνι το κακάο την στέβια και το λικέρ.
Προσθέτουμε και την καρύδα και ανακατεύουμε για να δέσουν τα υλικά.
Με ένα κουταλάκι παίρνουμε ποσότητα ζύμης και την κάνουμε μπαλίτσα και την πλαταίνουμε στο χέρι μας.
Τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα που έχουμε απλώσει σε ταψί και τα ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν στην σχάρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου