από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- πατάτες κομμένες στα 8
- 4-5 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- φρυγανιά σε σκόνη
- σκόνη βασιλικού
- άνιθος ψιλοκομμένος
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες.
Σε βραστό νερό ρίχνουμε τις πατάτες και τις βράζουμε ελαφρώς.
Τις στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν
Τις περιχύνουμε με το λάδι το σκόρδο τον βασιλικό και το αλατοπίπερο.
Βάζουμε σε μια λαδόκολλα τις πατάτες και τις πασπαλίζουμε με την φρυγανιά ανακατεύοντας να πάει παντού η φρυγανιά
Τις βάζουμε σε ταψάκι.
Τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά.
Τις σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και άνιθο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου