από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μια κονσέρβα καλαμπόκι
- μανιτάρια σε φετούλες
- 200 γραμμάρια ζαμπόν κομμένα σε ζουλιέν
- κρεμμυδάκια φρέσκα λεπτοκομμένα
- μαγιονέζα
- 2-4 κουταλιές γιαούρτι
- αγγούρι κομμένο ζουλιέν
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια και τα μαραίνουμε.
Μόλις σωθούν τα υγρα τους προσθέτουμε ένα κουταλάκι βούτυρο και το σωτάρουμε
Κόβουμε σε ζουλιέν το ζαμπόν και το αγγούρι.
Στραγγίζουμε το καλαμπόκι.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπώλ.
Προσθέτουμε και το κρεμμυδάκι.
Έχουμε χτυπήσει την μαγιονέζα και την ρίχνουμε πάνω από την σαλάτα μας και ανακατεύουμε τα υλικά μας να ενωθούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου