από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- μανιτάρια πόρτο μπέλλο
- 3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ξερό
- άνιθος
- μαϊντανός
- μαρουλόφυλλα χοντροκομμένα
- 3-4 καυκαλύθρες
- 1 κύβος λαχανικών
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- χυμός λεμονιού
- 1 κουταλιά αλεύρι η κόρν φλάουρ
Εκτέλεση
Χοντροκόβουμε τα μανιτάρια και ετοιμάζουμε όλα τα λαχανικά μας.
Με λίγο λάδι η νεράκι(αν δεν θέλουμε επιπλέον θερμίδες)μαραίνουμε τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα υπόλοιπα λαανικά και συνεχίζουμε μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους.
Όταν μαραθούν καλά προσθέτουμε τον κύβο το αλάτι το πιπέρι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά σιγά σιγά μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά και να μείνει ελάχιστο <<ζουμάκι>>.
Διαλύουμε το αλεύρι στο λεμόνι το προσθέτουμε στο φαγητό και βράζουμε για λίγο μέχρι να δέσει το ζουμάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου