από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1 κιλό σουπιά κομμένη σε χοντρά κομμάτια
- 1,2 κιλό σπανάκι
- 1 κιλό άγρια χόρτα(καυκαλήθρες,λάπατα.σέσκουλα μυρώνια
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2 ντομάτες ώριμες η μια κονσέρβα κονκασέ
- 1 μάτσο μάραθο η άνιθο
- 1/2 ποτήρι λάδι
- 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
- 1 λεμόνι τον χυμό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σωτάρουμε τα κρεμμύδια στο λάδι και μετά προσθέτουμε την σουπιά να σωταριστεί.
Προσθέτουμε την ντομάτα και ζεστό νερό.
Ρίχνουμε τα χόρτα το μάραθο και το αλάτι με το πιπέρι.
Τα αφήνουμε να μείνουν με λίγη σάλτσα πριν τα σβήσουμε με το λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου