από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- 2 κομμάτια ψαρονέφρι
- 2 κολοκυθάκια
- 5 μανιτάρια
- 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4
- 2 ντομάτες κομμένες στα 4
- γλυκοπατάτα
- 2 καρότα
- 1 κύβο λαχανικών
- 1 κουταλιά λάδι για κάθε ψαρονέφρι
- μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- 3 σκελίδες σκόρδο για κάθε ψαρονέφρι
- λαδόκολλα
- αλουμινόχαρτο
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφρι.
Τρυπάμε το ψαρονέφρι και το γεμίζουμε με το σκόρδο.
Προσθέτουμε την μουστάρδα με το λάδι αλείφοντας το ψαρονέφρι.
Κόβουμε τα λαχανικά χοντροκομμένα και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα όπου τρίβουμε τον κύβο όπως επίσης προσθέτουμε το αλατοπίπερο την πάπρικα και λίγο λάδι.
Απλώνουμε στην λαδόκολλα τα λαχανικά μα και το ψαρονέφρι.
Διπλώνουμε την λαδόκολλα και τυλίγουμε εξωτερικά με το αλουμινόχαρτο.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μιάμιση ώρα στους 200 βαθμούς.
Μονάδες 3
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου