από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κούπα αλεύρι
- 1 κούπα βρώμη
- 1/2 κούπα λάδι (χρησιμοποίησα ηλιέλαιο)
- 1/3 κουταλάκι γλυκού μπέκιν πάουντερ
- 1 βανίλια
- 3 κουταλιές στέβια
- 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού
- ξύσμα πορτοκαλιού
- καρύδια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Σε μπόλ βάζουμε το αλεύρι την βρώμη και την στέβια.
Με ένα κουτάλι τα ανακατεύουμε να ενωθούν.
Προσθέτουμε το λάδι τον χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα τα καρύδια μαζί με το μπέκιν πάουντερ.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο για ένα μισάωρο για να σφίξει η ζύμη.
Πλάθουμε τα μπισκότα σε μικρές μπαλίτσες και τα ακουμπάμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα και τα πλαταίνουμε με το χέρι μας.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για ένα 10 με 15 λεπτά..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου