από την Vassilikh Nomikou
Υλικά
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- πένες
- καπνιστός σολωμός
- λάδι
- 2 φινοκιο ψιλοκομμένα
- ούζο
- αλάτι
- καυτερό
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι τα κρεμμυδακια και το φινόκιο.
Τα σβήνουμε με ούζο.
Έχουμε βράσει τις πενες αλλα να στέκονται και ρίχνουμε λίγο από το νερό τους στα τσιγαριστα λαχανικά.
Προσθέτουμε αλάτι και άνιθο και λίγο καυτερό.
Προσθέτουμε και τον καπνιστό σολωμο και ενώνουμε με τις πένες.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνιθο και φρεσκοτρυμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου