από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- 5 με 6 κολοκυθάκια τριμμένα
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 3 αυγά
- 100 γραμμάρια τυρί τριμμένο με χαμηλά λιπαρά
- δυόσμο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- βρώμη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα μαραίνουμε το κολοκύθι και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα όπως και το μεγαλύτερο μέρος του τυριού.
Ανακατεύουμε τα μυρωδικά μας το αλάτι και το πιπέρι.
προσθέτουμε την βρώμη ώστε να έχουμε ένα πηχτό χυλό.
Τον ρίχνουμε σε λαδωμένο ταψί και πασπαλίζουμε με λίγη βρώμη και λίγο τυράκι.
Το ψήνουμε για 45 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου