από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- κολοκυθάκια
- 1 κούπα απ την ψίχα τους
- 1/2 κιλό κιμάς
- 1 ποτήρι ρύζι για γεμιστά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 2-3 κρεμμύδια φρέσκ- αλάτι
- 1 ποτήρι λάδι
- πιπέρι
- μαΪντανός
- άνιθος
- δύοσμος
- κύβος νοστιμιάς
- κόρν φλάουρ
- λεμόνι
Εκτέλεση
Aδειάζουμε τα κολοκυθιά στρογγυλά η μακρόστενα και κρατάμε 1 κούπα από την ψίχα.
Ψιλοκόβουμε την ψύχα και την βάζουμε στην γέμιση,μαζί με το μισό κιλό κιμά, το 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο, υα 2-3 κρεμμύδια φρέσκα, το λάδι,1\2 ποτήρι στην γέμιση,τον μαϊντανό,τον άνηθο,τον δυόσμο,το αλάτοπιπερο.
Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά και γεμίζουμε τα κολοκύθια.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί και ρίχνουμε 1\2 ποτήρι λάδι και 1 ποτήρι νερό με ένα κύβο νοστιμιάς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου