από τον Kuriakos Trifillis
Υλικά
- 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
- 1 κουτί Morfat
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- λικέρ Tia Maria
- 1 κουτί τυρί Φιλαδέλφεια
- κακάο
Εκτέλεση
Σε ενα ταψάκι αλουμινένιο μιας χρήσης τοποθετούμε τα μπισκότα σαβαγιάρ αφού τα βουτήξουμε στι λικέρ για να εμποτισθούν.
Χτυπώ με το μίξερ χειρός την μόρφατ με την ζάχαρη και προσθέτω το τυρί Φιλαδέλφεια.
Στρώνω πάνω απο την στρώση των σαβαγιάρ την μισή κρέμα .
Ξαναβάζω άλλη μια στρώση μπισκότα σαβαγιάρ και προσθετω την υπόλοιπη κρέμα.
Με μια σπάτουλα στρώνω την επιφάνεια του γλυκού και πασπαλίζω με μπόλικο κακάο την επιφάνεια της.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για να σφίξει η κρέμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου