από την Vassilikh Nomikou
Υλικά
- 15 κολοκυθοανθοί
- 1 κουτάκι μπύρα
- δύοσμος ψιλοκομμένος
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα γλυκιά η καυτερή
- αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- λάδι για το τηγάνισμα
- μπαστουνάκια απο σκληρό τυρί
Εκτέλεση
Πλένουμε τους κολοκυθοανθούς.
Τους στραγγίζουμε και αφαιρούμε τον κίτρινο στημονα.
Κανουμε με τα υλικά μας ένα χυλό πηχτό και τον αφήνουμε στο ψυγειο για μισή ώρα.
Βάζουμε σε κάθε ανθό από ένα κομμάτι σκληρό τυρί.και κλεινουμε τον ανθό γυρίζοντας προς τα μέσα τα πέταλα.
Βουτάμε τον κάθε ανθό μέσα στον χυλό και υους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι .
Τους αφήνουμε σε χαρτί απορροφητικο να στραγγίξουν
Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου