από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
- πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
- κρεμμύδια λεπτοκομμένα σε ροδέλες
- λάδι
- πιπέρι
- αλάτι
- ρίγανη
- κρασί ένα κρασοπότηρο
- μισό κουταλάκι αλεύρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πιπεριές τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και μόλις κάψει τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές και τα σωτάρουμε και αυτά.
Προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι και την ρίγανη.
Χαμηλώνουμε την φωτιά σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να γίνουν τα λαχανικά.
Όταν έχει γίνει.τότε διαλύουμε το αλεύρι σε λίγο κρασί και πήζουμε την σάλτσα του φαγητού μας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου