από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- κολοκυθοανθοί
- φέτα θρυμματισμένη
- λίγο ανθότυρο
- πιπέρι
- 2-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- άνιθος ψιλοκομμένος
- 2 αυγά
- λάδι
- γάλα
Εκτέλεση
Πλένουμε τους κολοκυθοανθούς αφού πρώτα αφαιρέσουμε τους στήμονες.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τον άνιθο.
Έχουμε θρυμματίσει την φέτα και το ανθότυρο και ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά και το κρεμμύδι και τον άνιθο.
Γεμίζουμε τους κολοκυθοανθούς και στρίβουμε τα πέταλα ώστε να μην βγεί η γέμιση έξω.
Τους απλώνουμε σε ταψάκι πλαγιαστούς και ρίχνουμε λάδι και λίγο γάλα.
Τους ψήνουμε σε δυνατό φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου