Από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φύλλο για πίτα
- κοτόπουλο που μας έχει μεινει κομμενο σε μικρά κομμάτια
- πιπεριά πράσινη
- πιπεριά φλωρίνης
- κρεμμύδια μπόλικα κομμένα σε ροδέλλες
- τυρί τριμμένο που να λιώνει
- 3 αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
- καρίνο
- λάδι
- μανιτάρια
Εκτέλεση
Από ψητό κοτόπουλο μου μας περίσσεψε μαδάμε τα ψαχνά που έχουν μείνει.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλλες
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα κρεμμύδια τα μανιτάρια τις πιπεριές και τον μαϊντανό μαζί με λίγο νεράκι για να μαραθούν.
Στην συνέχεια ρίχνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου .
¨Οταν σωθούν τα υγρά τότε ρίχνουμε λάδι και τα τσιγαρίζουμε.
Το αφήνουμε να κρυώσει.
Χωρίζουμε το ζυμάρι μας σε δύο μπαλλες
Ανοίγουμε το φύλλο και σε λαδωμένο ταψί απλώνουμε το ένα φύλλο.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα μας αφού έχει κρυώσει.
Προσθέτουμε και το τυρί.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί μας και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.
Το κοβουμε σε κομμάτια και λαδώνουμε την επιφάνεια της πίτας.
Την ψιχαλίζουμε και την ψήνουμε στους 150 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου