από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- βλίτα χοντροκομμένα
- αυγά
- 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 2 ντομάτες σε κύβους
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- φέτα
- πάπρικα
Εκτέλεση
Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και τα σκόρδα.
Ρίχνουμε τα βλίτα να μαραθούν και προσθέτουμε την ντομάτα το αλάτι και το πιπέρι.
Τα βράζουμε για 15 λεπτά και κάνοντας λακουβίτσες ρίχνουμε τα αυγά.
Κατεβάζουμε το φαγητό από το μάτι και αφήνουμε τα αυγά να ψηθούν με την θερμοκρασία του φαγητού.
Σερβίρουμε με χοντροκομμένη φέτα και πάπρικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου