από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 8 με 10 κολοκύθια
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 φλιτζάνι ρύζι
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 3 με 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1/2 φλιτζάνι λάδι
- άνιθος
- μαϊντανός
- δυόσμος
- κουρκουμάς
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 αυγά
- ψίχα κολοκυθιού ψιλοκομμένη
- 2 λεμόνια
- κόρν φλάουρ
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα κολοκύθια.
Ρίχνουμε στον κιμά όλα τα υλικά εκτός του κουρκουμά.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και γεμίζουμε τα κολοκύθια.
Τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε νερό μέχρι την μέση του φαγητού και ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι και τον κουρκουμά.
Ψήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά.
Χτυπάμε τους κρόκους και τον χυμό από 2 λεμόνια με λίγο κόρν φλάουρ και ζωμό από το φαγητό.
Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα ανακατεύουμε και το φαγητό έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου