από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 πιπεριές κομμένες σε κύβους
- 1 χούφτα ντοματίνια κομμένα στην μέση
- 4 με 5 αυγά
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- τυρί
Εκτέλεση
Σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά το αλάτι και το πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν στα υγρά τους.
Όταν μείνουν με το λάδι ρίχνουμε τα αυγά που ήδη έχουμε χτυπήσει.
Γυρίζουμε την ομελέτα και από την άλλη μεριά και την πασπαλίζουμε με τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου