από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- ψίχα από τα κολοκύθια που κάναμε χθες γεμιστά
- ένα ματσάκι άνιθος
- τυρί φέτα μπόλικη χοντροκομμένη
- ένα κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 5 με 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- λάδι
- πιπέρι
- λίγο κάρυ
- 6 αυγά
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε την ψίχα κολοκυθιού όπως και τα κρεμμυδάκια και τον άνιθο.
Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια για να μαραθούν.
Προσθέτουμε την ψίχα του κολοκυθιού να μαραθεί και αυτή.
Προσθέτουμε και τον άνιθο.
Το αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το κάρυ το πιπέρι και την φέτα.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα μας.
Έχουμε λαδώσει το ταψί μας και απλώνουμε τα φύλλα μας.
Βάζουμε 4 φύλλα λαδωμένα κάτω προσθέτουμε το μείγμα και σκεπάζουμε με 6 φύλλα την πίτα πάντα λαδωμένα τα φύλλα.
Χαράζουμε την πίτα μας και λαδώνουμε την επιφάνεια.
Την ψιχαλίζουμε και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου