από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1 με 2 πατάτες κομμένες για τηγάνι
- 1 με δύο κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες αλατισμένα και στραγγισμένα
- 3 με 4 αυγά
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια να ψηθούν σκεπάζοντας το τηγάνι.
Όταν ψηθούν αφαιρούμε το λάδι.
Χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε το αλατοπίπερο.
Τα αδειάζουμε στο τηγάνι πάνω από τις πατάτες και τα κολοκυθάκια και γυρίζουμε κυκλικά να απλωθεί.
Με ένα πιάτο το αναποδογυρίζουμε και το αφήνουμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου