από την Χρύσα Κυριακοπούλου
Υλικά
- 12 κολοκυθολουλούδα
- λίγο γκούντα τριμμένο
- λίγο λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
για την γέμιση
- 1 κούπα τσαγιού φέτα τριμμένη
- 1 κούπα τσαγιού γκουντα τριμμενο
- 1 λουκάνικο Φρανκφούρτης ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδακι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και γεμίζουμε τα κολοκυθολουλουδα μας.
Τα βάζουμε σε ένα μικρό πυρέξ, αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με λίγο λάδι.
Πασπαλίζουμε με το τριμμενο τυρί κ ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσουν ελαφρά (περίπου 10 λεπτά)!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου