από Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 3 φέτες ψωμί μουλιασμένο και στημένο πολύ καλά
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- μισό κουταλάκι κύμινο
- μισό κουταλάκι ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 αυγό
- 1 σφηνάκι ούζο
- τριμμένη φρυγανιά αν χρειαστεί για να σφίξει ο κιμάς
- αλεύρι για αλεύρωμα
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τα υλικά μας με τον κιμά και τον αφήνουμε στο ψυγείο για καμιά ώρα.
Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
Τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου