από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
- 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
- 3 με 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- 2 κουταλιές μέλι
- 4 με 5 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες.
Κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια σε ροδέλες.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους.
Τα αδειάζουμε σε ένα μπόλ και ρίχνουμε τα μανιτάρια με ελάχιστο νερό μέχρι να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Τα αδειάζουμε και αυτά σε μπόλ.
Στο τηγάνι βάζουμε αρκετό λάδι και μόλις κάψει το λάδι ρίχνουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές και τα αφήνουμε να μαραθούν.
Προσθέτουμε το αλάτι την ρίγανη και το πιπέρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Χτυπάμε το μπαλσάμικο με το μέλι και σβήνουμε το φαγητό μας.
Στο πιάτο μας το πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου