από την Kiki George Minoraft
Υλικά
- πιπεριές πράσινες για γέμισμα
- πιπεριές Φλωρίνης
- ρύζι καρολίνα (υπολογίζουμε 2 κουταλιές ρύζι για κάθε πιπεριά)
- 500 γραμμάρια ντομάτα φρέσκια η κονκασέ
- 1 φλιτζάνι χυμό πουμαρό
- κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- λάδι
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- δυόσμο ψιλοκομμένο η ξερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 καρότα
- 2 κολοκυθάκια μικρά
- 1 πατάτα
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κολοκύθια το καρότο και την πατάτα στον Ρεντέ.
Αλλοι τα τσιγαρίζουν και άλλοι τα βάζουν ωμά.
Σε μιά λεκανίτσα ανακατεύουμε ολα τα υλικά.
Καθαρίζουμε και αδειάζουμε τις πιπεριές από τα σπόρια και τις βάζουμε σε ταψί.
Προσθέτουμε και πατάτες κομμένες κυδωνάτες αν θέλουμε.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με την νγέμιση.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμους .
Βάζουμε λίγο νεράκι στο ταψί και το τοποθετούμε στον φούρνο.
Χαμηλώνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε το φαγητο για 1 1/2 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου