από την Kiki George Minoraft
Υλικά
- 1 μόρφατ
- 1 γάλα εβαπορέ
- 1 ζαχαρούχο καραμέλα
- 2 βανίλιες
Βάση τούρτας
- 2 κουτιά μπισκότα Digestiv
- 1 βιτάμ 250 γραμμάρια
- λίγο λικέρ της αρεσκέιας μας
- λίγγη ζάχαρη προαιρετικά
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά του παγωτού στο μίξερ.
Το βάζουμε στην κατάψυξη.
Βάζουμε τα μπισκότα στο μούλτι να γίνουν σκόνη.
Λιώνουμε το βούτυρο.
Το ανακατεύουμε με τα μπισκότα.
Το ραντίζουμε με λικέρ.
Το τοποθετούμε σε τάπερ η σε ταψί με τσέρκι σε μέγεθος που να μπαίνει στην κατάψυξη.
Μόλις περάσει μια ώρα που βάλαμε το παγωτό το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε.
Το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη.
Επαναλαμβάνουμε σε μια ώρα την ίδια διαδικασία και μετά το ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη και το κόβουμε την επόμενη ημέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου