Υλικά
- 3-4 γλυκοπατάτες
- ελαιόλαδο
- χυμό από 1-2 λεμόνια
- αλάτι
- 1 γεμάτη κουταλιά σούπας ταχίνι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις γλυκοπατάτες και τις ξεφλουδίζουμε.
Τις λιώνουμε λίγο με ένα πιρούνι και τις βάζουμε στο μούλτι .
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και χυμό λεμονιού.
Πολτοποιούμε και αναμειγνύουμε τα υλικά μας.
Προς το τέλος ρίχνουμε και το ταχίνι και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά.
Διορθώνουμε την γεύση με αλάτι και λεμόνι και σερβίρουμε!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου