από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
- λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
- αγγουράκια τουρσί κομμένες σε ροδέλες
- κάπαρη
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- καλαμπόκι από κονσέρβα
- την καρδιά ενός μαρουλιού
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- μουστάρδα
- μερικές κουταλιές μαγιονέζα
Εκτέλεση
Στραγγίζω καλά τον τόνο.
Ξεπλένω τα αγγουράκια το καλαμπόκι και την κάπαρη και τα αφήνω να στραγγίξουν.
Κόβουμε το κρεμμύδι και την λιαστή ντομάτα όπως και την καρδιά μαρουλιού.
Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Χτυπάμε το λάδι με την μουστάρδα να ενωθούν και προσθέτω την μαγιονέζα ώστε να γίνει πιο πηχτή η σώς μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου