από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου βραστού η ψητού που μας έχει περισσέψει
- λαζάνάκι
- 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες αφού αφαιρέσουμε τους σπόρους
- αγγουράκια τουρσί σε ψιλοκομμένες ροδέλες
- κάπαρη
- καλαμπόκι κονσέρβας
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- τυρί κομμένο σε λεπτές λωρίδες
Για την σός
- γιαούρτι (η ποσότητα εξαρτάται από την ποσότητα των υλικών)
- λάδι
- μουστάρδα
- μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε σε μια σαλατιέρα.
Βράζουμε το λαζανάκι όσο χρόνο χρειάζεται .
Το στραγγίζουμε και το ξεπλένουμε με κρύο νερό.
Το αδειάζουμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα υλικά μας.
Ετοιμάζουμε την σός ανακατεύοντας όλα τα υλικά μας και την προσθέτουμε στην σαλάτα μας.
Ανακατεύουμε καλά να ενωθεί με την σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου