από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμενα σε ροδέλες
- ρίγανη
- λάδι
- ξύδι
- κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- 1 με 2 κουταλιές φρουκτόζη
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λουκάνικα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθει και ρίχνουμε τα λουκάνικα να τηγανιστούν.
Ρίχνουμε την ρίγανη και σβήνουμε με ξύδι.
Τα αφαιρουμε από το τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμύδια να σωταριστούν,
Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε την φρουκτόζη και τα ανακατεύουμε συνεχως μέχρι να καραμελωσουν τα κρεμμύδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου