από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μακαρόνια λεπτά
- λουκάνικα Φρανφούρτης
- τυρί τριμμένο ρεγκάτο
- γάλα εβαπορέ η κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
Βάζουμε να βράσουν τα μακαρόνια σε αλατιοσμένο νερό και λίγο λάδι.
Τηγανίζουμε τα λουκάνικα.
Ρίχνπουμε το γάλα και το τυρί στα λουκάνικα και ανακατεύουμε να γίνει μια παχύρευστη σάλτσα.
Προσθέτουμε το πιπέρι και το αλάτι.
Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και ρίχνουμε στην κατσαρόλα που τα βάλαμε την παχύρευστη σάλτσα και ανακατεύουμε να ενωθούν μεταξύ τους.
Τα σερβίρουμε με τριμένο τυρί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου