από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1 πακέτο λιγκουϊνι
- 150 γραμμάρια πανσέτα η μπεικον κομμένο σε κύβους
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 3 αυγά
- 150 γραμμάρια παρμεζάνα η πεκορίνο
- αλάτι
- πιπέρι
- ψιλοκομμένος μαϊντανός
Εκτέλεση
Σπάμε το σκόρδο και σωτάρουμε μαζί με το αλλαντικό να ροδίσουν.
Αφαιρούμε το σκόρδο.
Βράζουμε τα λιγγουϊνι.
Χτυπάμε τα αυγά με το μισό τυρί το αλατοπίπερο και λίγο ζουμί απο τα μακαρόνια που βράσαμε.
Ρίχνουμε στα σουρωμένα ζυμαρικά το βούτυρο και το μείγμα των αυγών με το τυρί.
Το ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το υπόλοιπο τυρι και τον μαϊντανό.
Σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου