από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- μελιτζάνες κομμένες σε κύβους
- πιπεριές χοντροκομμένες
- λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλλες
- κρασί
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα υλικά μας.
Αλατίζουμε τις μελιτζάνες και τις σουρώνουμε μετά από λίγη ώρα για να ξεπικρίσουν.
Σωτάρουμε τις μελιτυζάνες σε καφτό λάδι και προσθέτουμε μετά τις πιπεριές.
Προσθέτουμε το λουκάνικο να ψηθεί και αυτό.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε το αλατι και πιπέρι.
Αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να εξατμιστεί το κρασί.
Το σερβίρουμε με πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου