από την Ποπη Παπαμιχαηλ
Υλικα
- μπούτια απο κοτόπουλο
- λάδι
- 1 κουτάκι μπύρα
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- θυμάρι
- μπαλσάμικο η κρέμα μπαλσάμικου
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε λάδι και μόλις ζεσταθεί σωτάρουμε τα μπούτια κότόπουλου.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά μας και μόλις πάρει χρώμα σβήνουμε με μπύρα.
Σκεπάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι και χαμηλωνουμε την φωτια να σιγοβράσει.
Όταν σωθει το ζουμί του και μείνει με το λαδάκι προσθέτουμε το μπαλσάμικο και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Το κοτόπουλο έτοιμο και πεντανόστιμο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου