από την Eleni Xenophontos
Υλικά
- 6 φλυτζ. νερό
- 7 κ.σ. νισεστέ
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- τριαντάφυλλο σιρόπι
- επιπλέον ζάχαρη στο σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα αναμιγνύουμε
όλα τα υλικά μαζί. τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά αρχικά και μετά σε χαμηλή φωτιά.
Απ την ώρα που θα
βάλουμε την κατσαρόλα στην φωτιά ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα.
Όταν πήξει συνεχίζουμε το ανακάτεμα για να γυαλίζει η κρέμα
μας.
Αφού
κρυώσει σερβίρουμε στα πιατάκια μας
Ξεφορμάρουμε σε πλαστικό βαθύ δοχείο μαζί με κρύο νερό και τοποθετούμε στο
ψυγείο.
τρώγεται με τριαντάφυλλο σιρόπι.
Αν δεν υπάρχει τριαντάφυλλο σιρόπι, σερβίρουμε με ανθόνερο και ζάχαρη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου