από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
- λάδι
- κρέμα μπαλσάμικο
- σκόρδο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες και τις αλατίζουμε για να ξεπικρίσουν.
Τις ξεπλένουμε τις στραγγίζουμε και τις ψήνουμε ελαφρά στο γκρίλ η στην ψησταριά.
Χτυπάμε το λάδι με το μπαλσάμικο το αλατοπίπερο και το σκόρδο και ραντίζουμε τις μελιτζάνες.
Ρίχνουμε την φέτα κομματιασμένη και προσθέτουμε τον μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου