από την Eleni Xenophontos
Υλικά
- κολοκυθάκια 1 κιλό
- 1 ποτήρι γεμάτο με κύβους από χαλούμι
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 αυγά
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κολοκυθάκια τα κόβουμε κατά μήκος και μετά σε κομμάτια.
Τα αλατίζουμε και τα τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι.
Μόλις τηγανιστούν ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το χαλούμι.
Μόλις πάρει χρώμα το χαλούμι αφαιρούμε το πολύ λάδι και ρίχνουμε τα αυγά που έχουμε χτυπήσει καθώς και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε μια δύο φορές και κλείνουμε την φωτιά.
Τρώγεται και κρύο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου