από την Δώρα Τριφύλλη
Υλικά
- στήθος μοσχάρι
- 2 πατάτες κομμένες σε μικρούς κύβους
- 1 καρότο ψιλοκομμένο σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ολόκληρο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος αρκετός
- άνιθος ψιλοκομμένος
- 1 πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
- μισή πιπεριά κόκκινη καυτερή
- 2 μικρές ντομάτες πολτοποιημένες
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
Βάζουμε να βράσει το κρέας σε μια κατσαρόλα ξαφρίζοντάς το περιοδικά.
Συγχρόνως βάζουμε το κρεμμύδι ολόκληρο το οποίο το αφαιρούμε μετά.
Όταν κοντεύει να γίνει το κρέας προσθέτουμε την πολτοποιημένη ντομάτα.
Προσθέτουμε προς το τέλος τα ψιλοκομμένα λαχανικά μαζί με το αλάτι το πιπέρι και το λάδι.
Μπορεί να συνοδευτεί στο πιάτο με μια κουταλιά γιαούρτι η με λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου