από την χρυσα κυριακοπουλου
Υλικά
- 3 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο
- 1 κούπα γάλα
- φρυγανιά τριμμένη
- αλάτι
- λεμόνι
- λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις φέτες από το συκώτι στη μέση κ τις βάζουμε σε ένα μπολ με γάλα,
το αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα κ μετά σουρώνουμε.
Σ ένα άλλο μπολ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά,
ρίχνουμε και αλάτι, ανακατεύουμε και πανάρουμε το συκώτι,
τηγανίζουμε το κάθε κομμάτι για 1 μισή λεπτό περίπου την κάθε πλευρά ίσα να πάρει λίγο χρώμα.
Δεν το αφήνουμε να ψηθεί πολύ γιατί θα γίνει πολύ σκληρό.
Παρατήρηση : Δεν αφήνουμε το τηγάνι μας να κάψει πολύ,χαμηλώνουμε το μάτι για να μη μας καεί το συκωτάκι μας!!!!!!!
Καλή επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου