από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 5 με 6 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
- 6 με 7 λιαστές ντομάτες κομμένες στη μέση
- κάπαρη
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- λάδι 3 με 4 κουταλιές
- 1 κουταλιά μαγιονέζα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε το καλαμπόκι και το αφήνουμε να στραγγίσει.
Κόβουμε τα αγγουράκια και τις λιαστές ντομάτες.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα.
Χτυπάμε την μαγιονέζα με το λάδι και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου