από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1/2 κιλό μαυρομάτικα
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 ποτήρι άσπροκρασί
- ντομάτες τριμμένες
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
-μαϊντανό η άνιθο
Εκτέλεση
Βράζουμε σε μπόλικο νερό τα φασόλια αλλά να κρατάνε.
Τα σουρώνουμε.
Ρίχνουμε κρύο νερό και τα στραγγίζουμε
Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και ρίχνουμε τα φασόλια.
Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί ρίχνουμε το σπανάκι και το αλατοπίπερο
Βράζουμε περίπου 20 λεπτά μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
Λίγο πριν το κλείσουμε ρίχνουμε το μυρωδικό μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου