από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
- 4 με 5 αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες.
Τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ροδίσουν και να βγάλουν όσο λίπος έχουν.
Δυναμώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε 4 με 5 αυγά χτυπημένα ελαφρά αφού έχουμε προσθέσει αλάτι και πιπέρι.
Όταν ψηθεί καλά την αναποδογυρίζουμε με ένα πιάτο μεγάλο και την ψήνουμε και από την άλλη πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου